Retourinformatie - stalenpoten.com
metalen tafelpoten bestellen webshop 2
Retourneren

Heeft u een verkeerd artikel besteld of bevalt een product u niet, dan kunt u ervoor kiezen dit te retourneren. Hieronder vindt u daarover alle informatie.
Niet alle producten kunnen worden geretourneerd, maatwerk producten zijn bijvoorbeeld altijd uitgesloten. Meer informatie daarover vindt u in onze algemene voorwaarden.
 
Retourtermijn
Na ontvangst van uw bestelling heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Tijdens de bedenktermijn dient u wel zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken in de mate die nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product vast te kunnen stellen. U mag het product hanteren zoals u dat ook in een winkel zou mogen doen. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit en is retourneren niet meer mogelijk.
 

Retourinstructies
Nadat u heeft aangegeven uw bestelling te willen retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons retour te sturen. Om het retourneren zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen we u om dit te doen volgens onderstaande instructies:
  1. Wanneer u (een deel van) uw bestelling wilt retourneren maakt u dit aan ons kenbaar per mail. Vervolgens sturen wij u een retourformulier toe dat u samen met de producten naar ons terug kunt sturen.
  2. Verpak de te retourneren artikelen samen met het retourformulier én een orderbevestiging of factuur. Verpak de artikelen zorgvuldig en stevig zodat deze niet beschadigen tijdens het transport.
  3. Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar ons op. Het retouradres vindt u bij het retourformulier.
  4. Heeft u een Track & Trace code van de zending, dan vinden we het fijn om deze te ontvangen, zo weten we wanneer we uw retourzending kunnen verwachten. Deze kunt u mailen naar info@stalenpoten.com.

Afhandeling van uw retourzending
Wanneer we uw retourzending hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer we alle artikelen in goede staat hebben ontvangen en gecontroleerd zullen we de aankoopwaarde van de geretourneerde producten uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan u uitbetalen. We gebruiken hiervoor het rekeningnummer dat u op het retourformulier heeft ingevuld.
 

Kosten bij retourneren
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zijn alle gemaakte verzendkosten voor uw rekening. Indien wij een verkeerd product hebben geleverd of er sprake is van zichtbare transportschade dragen wij uiteraard zorg voor deze verzendkosten. In geval van schade vragen wij u altijd om een tweetal duidelijke foto’s om de schade te kunnen beoordelen.
 
Heeft u vragen over het retourneren van uw bestelling?
Neem dan contact met ons op via info@stalenpoten.com
 
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN